Nyhetsbrev 2023-01-26

NYHETSBREV FRÅN STYRELSEN
2023-01-26

God fortsättning på det nya året.

FÖRENINGSSTÄMMAN 2023

Vi vill redan nu meddela att årets föreningsstämma kommer genomföras

måndagen den 15 maj, kl. 18.30 på Folkes i Huddinge Centrum

Boka redan nu in detta datum.

MOTIONER

Medlem som önskar visst ärende behandlat på ordinarie föreningsstämma, ska skriftligen anmäla ärendet till styrelsen senast 4 veckor före stämman, så att inkomna motioner hinner behandlas och skickas med kallelsen till stämman. Mer information om detta kommer senare.

Är du intresserad av att ställa upp i styrelsen eller har frågor. Kontakta valberedningen på valberedning@brfpergolan.se.

SOPOR

Det är fortfarande problem med att icke tillåtna sopor kastas i kärlen för hushållssopor.

Detta är inte OK och kan leda till ökade kostnader för sophämtningen. Det har även förekommit öppna förpackningar av på marken. Tänk på risken för djur och små barn i området. Visa medkänsla genom att ta ansvar att sopor hamnar på rätt plats.

Är du osäker?  Läs på anvisningsskyltarna vad som är tillåtet.

VENTILATION

Vi har under hösten fått in frågor om att det droppar från aggregatet. Det beror på hög luftfuktighet i bostaden som kan ske t.ex genom att lufttorkning stora mängder tvätt, ha en luftfuktare eller liknande. Vad som sker är att fukten i luften träffar en metallplatta innanför aggregatet som sitter mot ytterväggen. När det är kallt ute bildas kondens som sedan rinner neråt och till slut droppar ut. För att fixa det här är det enklast att öppna aggregatet och torka insidans väggarna uppifrån och ner och andra ställen som är blöta. Kom ihåg att stänga av ventilationen innan ni öppnar aggregatet.

Kom ihåg att även sätta temperaturen till näst högsta (4 av 5) under vintertid. Så att inte maskinerna fryser sönder inuti aggregatet.                                                                                       

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *