Nyhetsbrev 2021-08-17

Föreningsstämman 28 juni 2021
Trots att vi gjort det enkelt för alla genom att ha poströstning som alternativ var det ett lågt deltagande vid årets föreningsstämma. Tråkigt! Det är på stämman de viktigaste besluten för föreningen beslutas. Följande personer invaldes i styrelsen.
Ordförande : Stefan Mellberg, Vistabergs Alle 5A
Kassör: Mikkel Wullf, Vistabergs Alle 3E
Sekreterare: Margaret Andersson, Vistabergs Alle 5E
Ord. ledamot: Emine Kilic, Vistabergs Alle 7A
Ord. Ledamot: Elina Bodin, Vistavägen 55
Suppleant: Niclas Ranlind, Yttervägen 16

Kollektivt bostadsrättstillägg
Föreningen kommer att byta försäkringsbolag för fastighetsförsäkringen till Nordeuropa Försäkring. I den försäkringen har vi också tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg. Det innebär att enskild bostadsrätt ej behöver ha ett eget motsvarande tillägg. Den ersätter inte hemförsäkringen som du fortfarande behöver ha en egen.
Försäkringen börjar gälla från 2021-09-01

Laddstolpar
Igår 16/8 påbörjades arbetet med att konvertera våra stolpar för motorvärmare till att även fungera som laddstolpar för elbilar. Mer information följer.

Utekatter
Styrelsen har fått in ett flertal klagomål gällande kattbajs på lekplatsen. Vi vädjar därför till samtliga ägare av utekatter att hålla koll på detta samt hjälpas åt att ta bort det.

Matavfall
Bruna påsar för matavfall är viktigt att alla använder. SRV har skärpt reglerna för sophantering av bl.a. miljöskäl och vår förening kommer få ökade avgifter om det slarvas med detta. Påsar finns i trädgårdsförrådet men kan också hämtas gratis på flera matbutiker.

Slutligen önskar vi alla en skön höst.

Med vänlig hälsning
Styrelsen